10% rabatt – Drömfransar med RevitaLash Advanced

revitalash rabatt

För täta, vackra, starka, fylliga och långa fransar med en vacker böj – Lägg RevitaLash Advanced på minnet. Just nu har vi 10% i rabatt på fransnäring som ger dig just dem där fransarna du alltid drömt om. Dem passar även för den mest känsliga, allergivänlig, är godkänd av hud/ögonläkare, inte testad på djur och känns inte av att den används. Formulan är unik och med sin curleffekt ger den även en fin böj på dina fransar.

Du applicerar fransserumet direkt på fransraden en liten bit ifrån huden, en gång om dagen. Fransserumet från RevitaLash Advanced innehåller bland annat antioxidanter och B-vitamin som hjälper till att skydda och vitalisera, biotin grönt-teextrakt som hjälper till att mjukgöra och stärka ögonfransarna medans de skyddar fransarna mot slitage.

Jag har själv otroligt känsliga ögon och har tendens att reagera på mycket, men inte på detta serum. RevitaLash ger ett fint resultat med en viss märkbar effekt redan efter 2-3 veckor. Den finns i två olika storlkekar och båda hittar du till 10% i rabatt.

Erbjudandet gäller t.o.m 19/4
Du hittar RevitaLash Advanced HÄR