Nyhet! Jane Iredale Ekologisk Mineralmakeup

Låt oss presentera vårt nya makeup-märke Jane Iredale. Vi är så stolta över att vi numera kan erbjuda er denna fantastiska mineralmakup som även är snäll mot huden och passar alla hudtyper. Jane Iredales mikroniserade mineraler består av koncentrerade pigment som har en unik sammansättning av olika partikelstorlekar. Denna avancerade teknologi ger en exklusiv, lyxig finish och huden får en fin lyster.

OM JANE IREDALE

Alla Jane Iredales produkter är fria från artificiella färg- och parfymämnen, kemiska konserveringsmedel, tilltäppande mineraloljor och utfyllande talk. Produkterna är berikade med extrakt av granatäpple, pinjebark, grönt te och alger. Vitaminer och antioxidanter skyddar mot fria radikaler och yttre miljöpåverkan. Jane Iredales Foundations med SPF rekommenderas av amerikanska Skin Cancer Foundation som säkra skydd mot UV-strålning.

Snabba fakta om Jane Iredales makeup: dermatologiskt testade, icke-irritativa, säkerhetstestade, allergitestade, kliniskt testade och hypoallergena.

 

Makeupen har skapats av kvinnan med samma namn, Jane Iredale. Jane har alltid ansett att makeup är viktig för en kvinnas välbefinnande. Hon har därför strävat efter att ta fram produkter som är enkla att använda och som underlättar vardagen. Den första produkten, Amazing Base, lanserades 1994. Sedan dess finns jane iredale i över 40 länder.

Mutifunktionellt är ett av ledorden. Samtliga mineralpuder är både foundation, concealer, hudvård och solskydd – allt i ett. Produkterna är enkla att applicera och innehåller ingredienser av högsta kvalitet. Samtliga produkter som varumärket jane iredale utvecklar genomgår omfattande säkerhets- och känslighetstester.

Senaste nyheten är Jane Iredale Beyond Matte Liquid Foundation. En sammetslen foundation som lätt anpassar sig efter användarens egen hudton. Ger en matt fin finish och är enkel att applicera och få önskad täckgrad.

Här finner du alla produkter från Jane Iredale