Så behåller du brännan efter sommaren

Visage online brun utan sol

Nu när sommaren börjar lida mot sitt slut börjar även sommarbrännan sakta försvinna. Vi har en del tips om hur du behåller en solkysst, återfuktad vacker hud året runt.

1 Återfukta
Efter soliga salta bad blir huden lätt uttorkad. En återfuktad hud gör även att brännan håller sig bättre. Byt ut duschkrämen till en duscholja, återfukta med en härlig bodylotion (gärna med sheasmör i) så huden håller sig frisk och fräsch. Drick lagom mycket vatten och ät nyttiga oljor för att återfukta även inifrån. Fet fisk, avocado och extra kallpressad vegetabilisk olja/ oliv-, raps-, avocado-, kokosolja etc är utmärkt sätt att boosta kroppen inifrån med.

2 Exfoliera
Upplever du att krämen du använder lägger sig på ytan och kladdar. Då kan det antingen vara så att du är väldigt torr eller att du har ett lager döda hudceller. En exfoliering hjälper till att få bort döda hudceller och hjälper till att mjukgöraren penetrerar djupare i huden än annars. Vi rekommnederar också att du exfolierar huden innan du använder en brun utan sol produkt för att få en mer jämn bränna som håller längre. Var extra noga att exfoliera partier där kroppen är extra torr såsom armbågar, knän och fotknölar.

3 Brun Utan Sol
Försök hålla dig undan solariumet och satsa hellre på en snygg bränna med hjälp av brun utan sol. Vi har dem bästa bus- produkterna för att få den snyggaste brännan. En bra brun utan sol gör att du håller dig sommarbrun hela dagen, efter ett svettigt pass på gymmet eller efter ett dopp i havet. Det finns dem avsedda för ansiktet och dem för kroppen eller både och. Dem som ger dig gradvis en bränna som kan användas dagligen och dem som ger mer färg direkt. Vi ska hjälpa dig hitta vad som passar dig bäst.

Maria Åkerberg – Tan in a bottle
En gradvis ekologisk brun utan sol som ger en ljus och naturlig färg där du själv bestämmer hur brun du vill bli. Du applicerar den i 3-4 dagar för att uppnå en önskad bränna. Kan användas på både kropp och ansikte samt passar alla hudtyper. Innehåller DHA från socker och frukt.

Löwengrip – Luminous Bronze Self Tan drops
Återfuktande serumdroppar som du blandar i din vanliga dagkräm. Den ger dig gravdis en gyllene ton och du själv bestämmer intensiteten. Passar även fint på en känslig hud och återfuktar en torr hud bra.

Löwengrip- Luminous Self Tan Mist 
En kropps spray som ger dig gravdis en fin gyllene ton. Varje pumptryckning ger en fjäderlätt sprayning så att produkten lägger sig jämt innan man smörjer in den med cirkulera rörelser. Torkar in blixtsnabbt och lämnar en torr yta. Sprayen är berikad med allantoin som verkar lugnande och fuktbevarande för huden.

Dr Dennis Gross Alpha Beta Glow Pad For Face
Effektiva brun utan sol servetter som både ger dig en varm färg redan efter 3-4 timmar samtidigt som den är lätt exfolierande. Finns i två olika färger för den som önskar en mer intensiv färg med mer lyster eller den som önskar en naturlig, ljusare färg med lyster.

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster Body
Brun utan sol droppar för kroppen som du blandar med din vanliga body lotion. Bygg upp en naturlig bränna till du blir nöjd. Innehåller aloe vera som återfuktar och ger komfort.

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster
Brun utan soldroppar i koncentrerad form för ansiktet som du blandar med din vanliga dag eller nattkräm. Återfuktar huden på djupet och lämnar en jämn fin färg.

NANNIC Epibronze Gradual Tanning Body Lotion
Denna lotion ger dig en gravdi solkysst hud. Effekten varar längre eftersom Epibronze unikt stimulerar hudens egna naturliga system för att bilda solbrun hud.