Ta din ansiktsmask till en ny nivå!

 

dr dennis gross spectra liteware pro

Varje söndag försöker jag få in som rutin att exfoliera min hud och unna mig en skön, återfuktande ansiktsmask. Det är jag kanske inte ensam om. För visst är det härligt att sen inleda en ny vecka med en hud med strålande ny lyster. Är du som jag nyfiken på att ta ditt maskande till en helt ny nivå ? Dr Dennis Gross har fattat grejen och skapat framtidens ansiktsmask. “DRx SpectraLite FaceWear Pro” med hela 162 LED lampor som antingen avger rött ljus, blått eller kombinerat ljus beroende på vilken inställning du använder och vad du vill behandla.

 

Dr dennis gross Spectra lite angelica

Ahead dr dennis gross spectra

 

Det blåa ljuset jobbar bland annat på all typ av akne, gör din hud ren och reglerar talgproduktionen i huden. Att kombinera det blåa ljuset med det röda förbättrar resultatet det blåa ljuset ger. Det röda ljuset stimulerar kollagen och elastinproduktionen, verkar anti-inflammatoriskt och jobbar på ojämn hud samt pigmenteringar.  Du kan läsa mer om SpectraLite på vår webshop HÄR .

 

Det här mina vänner, är verkligen framtidens häftigaste mask !