Vackra julklappstips från Clarins

Jag älskar att frossa i dessa härliga kit. Att överraska någon man tycker lite extra om med en vacker necessär med utvalda produkter för just sin hudtyp är lite extra lyxigt och uppskattat. Årets vackra julgåvor från Clarins ligger förpackade i en fin kartong, bara färdig att slå in med julpapper. Jag har sammanfattat de tre olika kiten så det blir enklare för dig att välja.

Extra Firming Collection
Det här fina kitet innehåller produkter för att ge extra-firming. Huden bibehåller fasthet, smidighet och ger en fin lyster. Du får med en dag- och nattcreme samt en anti-aging mask som verkar avslappnande, slätar ut och ger lyster.

Hydra- essentiel collection
Den här trion är en riktig fuktboost som tillsammans lämnar huden mjuk, följsam och full av naturlig lyster. Ansiktscremen passar alla hudtyper och åldrar. I kombination med den milda exfolianten och rikligt återfuktande ansiktsmasken blir detta paket något som de flesta suktar efter – särskilt huden och speciellt såhär års när huden blir extra torr.

Multi-Active Collection
Det perfekta kitet mot hudens första tecken på åldrande. Det här kitet innehåller både dag- och nattcreme som mjukgör fina linjer och ger en fin lyster samt en mask för uttorkad hud som hjälper huden att få tillbaka sin optimala fuktnivå.