Vardagsmakeupen som ger glow

Nyvaken, trött och redo för en ny dag. På morgonen vill man bara att allt ska gå fort och vara smidigt. Dem där påsarna under ögonen eller andra trötthetstecken vill man kanske försöka trolla bort. Även eventuella blemmor och rodnader kanske vill döljas. En snygg makeup till vardags där du ser fräsch men samtidigt osminkad ut behöver inte ta lång tid alls.


Återfuktande kräm

Smörj in din hud med anpassat serum och mjukgörande kräm. Gärna en skön ögonkräm som är anpassat för den tunna, känsliga huden. IS Clinicals “Hydra-Cool Serum” är en riktig fuktbomb för huden med massor med härliga antioxidanter och med hyaluronsyra i. Dermalogicas “Intensive Moisture Balance” är en intensivt återfuktande kräm för en riktigt torr hud med skadad hudbarriär. Cicamed “Eye Antioxidant” med anti-aging örter döljer mörka ringar och piggar upp huden kring ögonen med koffein.

Vardagsmakeupen som ger glow

Primer
Förbered huden med att lägga en återfuktande, skyddande primer som jämnar ut huden och trollar bort fina linjer och porer. BareMinerals “Prime Time” är dryg, utan kladd och ger din hud en felfri yta.

Concealer 
En riktigt bra concealer gör verkligen sitt jobb. JA, vi har den! “Complete Coverage Serum Concealer” från BareMinerals är verkligen så bra som alla säger. Den döljer omedelbart ringar under ögon, pigmenteringar, blemmor, ljusar upp och andra ojämnheter. Den är lätt i texturen och täcker bra utan att lägga sig i linjer eller upplevas som “kakig”. Snyggast blir det om du lägger den med en liten blender

Foundation
Svep över huden i ansiktet med “Mineral Foundation” från Babor. Den låter din hud andas, täcker lätt samtidigt som den ger fin lyster. Funkar på alla hudtyper och är även utmärkt på en torr och känslig hud. Fjäderlätt i konsistensen och ger ett osminkat utseende.

Brynen
Forma och håll stökiga bryn på plats. I år har vi sett allt mer vildvuxna och jordnära bryn. För att få en fluffigare look kan detta uppnås genom att du borstar brynen uppåt med vax eller bryngel. Brynen håller sig på plats och ger ett mer naturligt intryck. “Brow Artiste kit” är en palett med en ljus färg, en mörk samt en vax som du enkelt applicerar med hjälp av penseln.

Vardagsmakeupen som ger glow

Vardagsmakeupen som ger glow

Vardagsmakeupen som ger glow

 

Sommar-touch
Ge huden en hälsosam gyllene ton med en bronzer. “All-over-face i färgen Faux Tan” sätter den sista touchen för en flawless au naturel look.

För extra glow !
Blanda en klick med Peter Thomas Roth “Gold Prism Highlighting Cream” i din ansiktskräm. Den innehåller 24K guld och reflekterar ljus för att skapa en illusion av en felfri, strålande, jämnare och friskare hy.

 

Vardagsmakeupen som ger glow