Slimmande produkter för kropp och ansikte

Slimmande produkter för kropp och ansikte

 

Här kommer lite tips på kroppsprodukter du kan använda om du vill ta hand om huden på kroppen. Många har vissa problemområden på kroppen som behöver lite extra omsorg och tillsammans med träning och rätt kost så uppnår man bättre resultat med rätt produkter till kroppen.

Nannic Slim & Firm Ett multikomplext serum som mycket effektivt bekämpar lokala fettansamlingar och celluliter. En revolutionerande formula som kombinerar 6 komponenter som hämmar fettbildning. Reducerar fettdepåer, påskyndar ämnesomsättningen, underlättar vid viktminskning och minimerar uppkomsten av slapp hud till följd av vätskeansamling, trötthet och viktökning. Bryter ner överflödigt fett och stimulerar blod- och lymfcirkulationen. Stramar omedelbart upp huden och ger direkt synbar förbättring av huden. Lätt att applicera och absorberas snabbt in i huden. Kan användas över hela kroppen såsom hakan, armarna, midjan, nedre delen av magen, rumpan, benen och låren.
Denna produkt är dessutom väldigt dryg och är en populär produkt att behandla ”dubbelhakan” med.

Clarins Body Fit Ger en skön och lyxig känsla när den appliceras på kroppen. En fräsch, lätt fruktig doft och en konsistens som går snabbt in i huden. Aktiva botaniska extrakt och koffein stramar upp huden och ger en slätare yta. Tips! Applicera efter duschen och gärna efter träning så ha även en i träningsväskan! Vill du ha lite mer krämigare konsistens men ändå stimulerande och ”formande” kroppskräm så rekommenderar vi Clarins Body Shaping Cream. Clarins har verkligen underbara produkter för kroppen som hjälper till att hålla kroppen i form tillsammans med god kost och träning så klart. I duschen kan du avsluta med några droppar av Oil Tonic som motverkar slapphet och uppkomsten av bristningar i samband med tex graviditet, pubertet eller viktvariationer.

Välkommen att besöka vår webshop ahead.se